Białko surowe (min.) - 10,00%
Oleje i tłuszcze surowe (min.) - 8,0% Włókno surowe (maks.) - 0,1%. Popiół surowy (maks.) - 2,5%. Wilgotność (maks.) - 75,00%.
Dodatki do żywności: witamina A 20797,35 j.m./kg, witamina E 207,9 j.m./kg, witamina D3 200 j.m./kg, chlorek choliny 1373,25 mg/kg, tauryna 985 mg/kg, witamina B1 82,435 mg/kg, niacyna 26,75 mg/kg, d-pantotenian wapnia 23,342 mg/kg, witamina B2 5,264 mg/kg, witamina B6 2,325 mg/kg, kwas foliowy 0,456 mg/kg, biotyna 0,175 mg/kg, beta-karoten 0,102 mg/kg, witamina B12 0,058 mg/kg, 3b108 (Fe: 50,401 mg/kg), 3b607 (Zn: 47,252 mg/kg), 3b506(Mn: 4,95 mg/kg), 3b413 (Cu: 3,307 mg/kg), 3b201 (1: 0,983 mg/kg), 3b801 (Se: 0,021 mg/kg)
Wartość energetyczna: 125,60 kcal/100g